Voorlichtingsbijeenkomsten 2017-12-28T14:57:53+00:00

VOORLICHTINGSBIJEENKOMSTEN

Voorlichtingsavond bevallen (Terra, Centrum voor geboortezorg)

Terra, Centrum voor geboortezorg organiseert regelmatig een voorlichtingsavond ‘bevallen in het Terra Geboortecentrum / ziekenhuis’ voor zwangere vrouwen. Jij en eventueel je partner zijn van harte welkom op deze voorlichtingsavond. Dit is een gezamenlijke groepsvoorlichting gemaakt door alle eerstelijns verloskundigenpraktijken, Thebe Kraamzorg en het TweeSteden ziekenhuis die een samenwerking zijn aangegaan. Tijdens deze voorlichtingsavond word je geïnformeerd over bevallen in het ziekenhuis door onder andere een verloskundige en een anesthesist. Verder krijg je allerlei informatie met betrekking tot zaken rondom de bevalling.

Locatie TweeStedenziekenhuis Tilburg
Auditorium 1e verdieping

Aanmelden
Kijk voor de data en het aanmelden op www.terrageboortezorg.nl
en klik op de gewenste datum om je aan te melden.

Voorlichtingsbijeenkomst Zwangerschap en leefstijl (Terra, Centrum voor geboortezorg)

Tijdens deze voorlichtingsbijeenkomsten staan zwangerschap en leefstijl centraal. Een verloskundige geeft meer informatie over de verloskundige zorgverlening, een kraamzorgconsulente vertelt jullie meer over kraamzorg, een dietist geeft uitleg over voeding en zwangerschap en een lactatiekundige bespreekt de thema’s fles-, en borstvoeding. De voorlichtingsbijeenkomst is het interessants om in de eerste helft van je zwangerschap bij te wonen.

Locatie TweeStedenziekenhuis Tilburg
Auditorium 1e verdieping

Aanmelden
Kijk voor de data en het aanmelden op www.terrageboortezorg.nl
en klik op de gewenste datum om je aan te melden.

Rondleidingen kraamhotel Livive

Als je in kraamhotel Livive wilt gaan bevallen en daar graag een kijkje wilt nemen dan kun je je aanmelden voor een rondleiding. Deze vindt plaats op elke eerste donderdag van de maand om 18.30. De rondleiding duurt ongeveer 45 minuten.

Voor data en aanmelding kun je een email sturen naar: rondleiding@livive.nl. Je krijgt na aanmelding een bevestiging terug gestuurd met daarin informatie waar je in het St. Elisabethziekenhuis moet zijn.

Cursus borstvoeding

Wil je straks je kindje borstvoeding gaan geven? Dan is het goed om te weten dat zelfvertrouwen, de juiste informatie en een goede voorbereiding tijdens de zwangerschap erg belangrijk zijn voor een fijne borstvoedingstijd.

De cursus wordt gegeven door een lactatiekundige. De cursus bestaat uit 2 avonden.

Locatie TweeStedenziekenhuis Tilburg
Auditorium 1e verdieping

Aanmelden
Kijk voor de data en het aanmelden op www.terrageboortezorg.nl/borstvoedingscursus/