Praktijk 2017-12-28T14:55:00+00:00

INTRODUCTIE

De Vlinder is een praktijk met een jong en enthousiast team. We werken volgens protocollen en richtlijnen die we samen met onze partners in de zorg hebben opgesteld om jouw zwangerschap zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. We hechten er belang aan om jou de persoonlijke zorg en aandacht te geven die je tijdens deze bijzondere periode in je leven nodig hebt. Ook als je bij de gynaecoloog onder controle bent, heb je gedurende de kraamtijd een verloskundige nodig en begeleiden we indien gewenst de kraambedcontroles.

Wij begeleiden je bevalling bij je thuis, in Terra Geboortecentrum, kraamhotel Livive of poliklinisch in het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis.

We werken in een team van vijf verloskundigen. Werken in teamverband betekent structureel onderling overleg en goede verslaglegging over wat er noodzakelijk is om jullie goede zorg te geven gedurende de zwangerschap, bevalling en kraamtijd. We stellen persoonlijke aandacht voorop en nemen daar dan ook de tijd voor. In overleg met jou maken we een beleidsplan afgestemd op jouw gezondheid en zwangerschap.