Contact 2017-02-17T10:30:27+00:00
ik wil me graag aanmelden

AANMELDEN

Je kunt je bij ons aanmelden door het aanmeldingsformulier in te vullen: Aanmelden De assistente belt je vervolgens binnen een werkdag terug om een afspraak te maken. Zij zal je ook een e-mail sturen met belangrijke informatie. Neem deze informatie voor je eerste afspraak goed door. Anderstalige zwangerschapsinformatie sturen of mailen we op verzoek.

Je kunt je ook telefonisch bij ons aanmelden door ons te bellen tijdens het telefonisch spreekuur.
De assistente zal je vragen naar je persoonsgegevens en of je via bovenstaande link voor de zwangerschap relevante informatie zou willen invullen. Vervolgens zal ze een eerste afspraak met je maken, een echo inplannen en stuurt ze je een e-mail met informatie.

Ook als je onder controle bent bij de gynaecoloog kan je een beroep op ons doen voor de nazorg. Dit betekent dat we gedurende de kraamtijd bij je langskomen voor de controles van moeder en kind. Aanmelden hiervoor kan telefonisch of door het aanmeldingsformulier in te vullen via bovenstaande link.

Heb je behoefte aan een kennismakingsgesprek? Dat is natuurlijk altijd mogelijk. Geef dit aan bij de assistente, dan kan zij daarvoor een afspraak inplannen.

Op deze website kan je informatie vinden over belangrijke zaken rondom de zwangerschap en bevalling. Heb je vragen? Stel ze gerust.